Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Erpe-Mere/Lede - Na het succes van de federale verkiezingen van 10 juni 2007 werkt de Lijst Dedecker naarstig verder aan de uitbouw van haar structuren. Regionaal voorzitter Werner Van Herreweghe uit Erpe-Mere ziet alvast een aantal belangrijke redenen voor het succes van Lijst Dedecker.

"Onze partij is vernieuwend en staat garant voor een politiek van het Gezond Verstand. Ons ijzersterk partijprogramma en het enthousiasme van onze leden en sympathisanten werken aanstekelijk en vormen een schitterende basis voor de verdere uitbouw van onze partij." Het nieuwe regionale bestuur van de Lijst Dedecker staat garant voor een zeer dynamische werking. "En dat mag zeer letterlijk geïnterpreteerd worden", stelt Van Herreweghe. "Iedere nieuwe afdeling binnen onze regio heeft de mogelijkheid om zelf een aantal vertegenwoordigers af te vaardigen. Zo houden we het bestuur dynamisch en scherpen we de band met de plaatselijke werking verder aan. Dit zorgt echter ook voor een constante instroom van nieuwe mensen en verfrissende ideeën die ons kunnen helpen om LDD verder uit te bouwen in onze streek", besluit Van Herreweghe.

Naast voorzitter Werner Van Herreweghe bestaat het dagelijks bestuur uit secretaris Sally Van den Bergh (Aalst), penningmeester Inge Vanmoerbeke uit Oudenaarde en ondervoorzitter Bruno Cheyns (Zottegem). De ledenadministratie werd toevertrouwd aan de goede zorgen van Erik De Blander uit Geraardsbergen. Ook de plaatselijke afdelingen zijn prominent vertegenwoordigd in de bestuursgroep. Voor Ninove werden Albert Van Liedekerke en Wim Van De Wiele afgevaardigd. Geert François en Sven Schollaert vertegenwoordigen respectievelijk de gemeenten Lede en Herzele.

;