Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Winnaars fotowedstrijdLede - Tijdens een feestelijke viering heeft schepen Elke Meganck de winnaars van de fotowedstrijd die de gemeente Lede organiseerde voor de verfraaiing van de nieuwe gemeentelijke website en het gemeentelijk infoblad bekend gemaakt. Peter D'hondt won de hoofdprijs van 200 euro met een foto van een weide met gele veldbloemetjes. An-Sofie D'Hondt ontving 100 euro voor een foto van het kasteel van Mesen en Kamiel De Coninck 50 euro met een foto van de beukendreef naar het kasteel van Mesen.

Sander Franck en Bart De Meester ontvingen elk 25 euro. Zij brachten een foto van de Fauconniersmolen in Oordegem en een sportieve foto van een bal uitgeworpen door een kind. Verder waren er nog eervolle vermeldingen voor inzendingen door Sander Franck, An-Sofie D'Hondt, Denis Impens en André De Grauwe. De winnende foto's blijven tot nieuwjaar tentoongesteld in het gemeentehuis.
Tot slot riep schepen Meganck op om ook zonder wedstrijd foto's van, over en op de gemeente in te sturen. "Foto's van kinderen, families en natuurzichten blijven welkom."

;