Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Staande ovatie voor MarianLede - Het publiek van het VTM-programma 'Op zoek naar Maria' heeft de smeekbede van de 32-jarige Marian Van Klaveren uit de Broeder De Saedeleerstraat in Lede verhoord. Ze kreeg het minste stemmen en wordt zo de vijfde afvaller van de reeks.
In een zeer emotionele oproep smeekte Marian om niet op haar, maar op de andere kandidates te stemmen. Ook de vorige weken had Marian dergelijke oproep gelanceerd, maar het publiek verhoorde haar toen niet. Nu echter slaagde ze er in het publiek te overtuigen. Ze kreeg een staande ovatie en werd geroemd voor haar doorzettingsvermogen en inzet.

Als enige deelneemster die niets met muziek of dans te maken heeft, maar beroepshalve als bediende in het uitzendkantoor Manpower in de Nieuwstraat in Aalst werkte, leverde ze een formidabele prestatie. Als elfste deelnemer, toegevoegd met een wildcard, hield ze stand tot bij de laatste 7. Nu haar deelname afgelopen is, kan ze terug volop tijd maken voor haar kinderen Joran (4) en Céline (8).

;