Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Kleuters verrassen jufImpe - De kleuters het wijkschooltje in de Overimpestraat vierden zondagmiddag het afscheid van hun juf Lisette Missotten met een gezellige familiepicknick in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Overtuigd dat ze een rustig middagje met haar kleinzoon zou kunnen doorbrengen op het domein in Wachtebeke werd ze overrompeld door de kleuters en peuters van de twee klassen die het wijkschooltje telt.

"Juf Lisette staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling, dus een picknick was een perfecte en ontspannen manier om afscheid te nemen voor iedereen", vertelt haar collega juf Ann. Juf Lisette zelf was blij verrast. "Ik had zoiets nooit verwacht", stamelde ze overmand door emotie.

Aan het einde van het schooljaar gaat juf Lisette op pensioen en dan heeft ze meer tijd om met haar familie en kleinzoon door te brengen. "Ze is altijd meer geweest dan enkel een juf, ze heeft met hart en ziel voor de kindjes gezorgd", weet ook directrice Veerle D'Haese. (Foto: Sébastien Uyttenhove)

;