Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Lede - KSA St.-Gerolf Lede roept iedereen op om te bieden op de leidingsploeg om zo Vredeseilanden te steunen. De hoogste bieder krijgt 2 werkkrachten van 6u ter beschikking, in totaal zijn dat dus 12 werkuren. Kijk op http://www.ksalede.be/rentafriend doe een bod en wie weet heb jij binnenkort 2 authentieke Leedse KSA'ers in huis!

De site staat boordevol informatie en filmpjes over de leiders die zich verkopen. Je kan dus gerust en kijkje nemen en dan pas beslissen op wie je zal bieden. De veiling zal eindigen op 13 maart 2008 maar hou de site in het oog want sommige duo's zijn enorm gegeerd. Je hoeft je niet in te houden, leg samen met vrienden, vraag sponsering aan je familie, doe al het mogelijke want deze kans krijg je maar 1 keer in je leven en daarbij verricht je een goede daad door Vredeseilanden te steunen.

Enkele voorbeelden :

Wil jij olie verversen zonder je handen vuil te maken? Wil jij iemand om naar de vrouw te luisteren terwijl je naar de match kijkt? Wil je iemand om je man te schaduwen? Ben je valentijn vergeten? Ben je eenzaam, alleen en heb je nood aan affectie? Ben je de afstandsbediening van je TV kwijt en wil je niet altijd opstaan? Iemand nodig om je stoel warm te houden terwijl je even weg bent? Iemand nodig om in jouw plaats naar de les te gaan? http://www.ksalede.be/rentafriend is de oplossing voor al uw problemen en nog veel meer!

De actie van KSA St Gerolf heeft al aardig wat media-aandacht gekregen en je kan op hun site luisteren naar Korneel die het allemaal uitlegt op Radio2 en lezen wat het Laatste Nieuws over het initiatief te vertellen had.

;